• tvParets:
  connectada al territori i a la seva gent

  El canal
 • tvParets:
  transparència i pluralitat

  El canal
 • tvParets
  qualitat informativa al servei de la ciutadania

  El canal

tvParets és el mitjà de comunicació audiovisual públic de l’Ajuntament de Parets. Té com a missió oferir a la ciutadania de Parets un servei públic audiovisual de qualitat, obert, de proximitat i compromès amb els principis ètics i democràtics.

tvParets té l’objectiu de generar continguts de qualitat que informin els ciutadans i ciutadanes de l’actualitat municipal per fomentar-ne la participació en la vida pública, amb esperit crític i constructiu.

tvParets és un canal obert. No es presenta com un mitjà tancat sinó com un canal en construcció. Amatent a les necessitats de la ciutadania i a la innovació tecnològica, s’adapta a la incorporació de nous formats que facilitin la interacció.

tvParets és un canal connectat al territori i a la seva gent. És un mitjà de proximitat, a peu de carrer, que representa els paretans i paretanes i actua com un punt de trobada veïnal, un espai on conèixer el dia a dia de les places i els carrers del municipi.

tvParets es regeix pels principis ètics i democràtics. Ofereix una informació veraç i imparcial, garanteix l’accés lliure de tota la ciutadania, i vetlla per a la igualtat i la diversitat.